Főtt káposzta, sertés mag

Az ételek, amelyeket ma kínálunk Önnek, eltérőek lehetnek. Kicsit azért, mert ez egy thai étel, amit káposztába csomagolnak hússal A sült sertéshúst főtt káposztának, sült sertésmagnak nevezik.
Hozzávalók:
300 g káposzta, félbevágva, meghámozva és alaposan megmosva
400 gramm darált sertéshús
3 fokhagymalevél, csak a hosszú leveleket vágjuk le
200 g gomba (kínai gomba) kettévágva
1 sárgarépa szeletekre vágva vagy felszeletelve
1 teáskanál cukor
1 teáskanál szójaszósz
1 teáskanál csigaolaj
2 teáskanál halszósz
Fél teáskanál bors
1 és fél teáskanál sót
3 gerezd fokhagyma
4 petrezselyem, 2 kisebb hagyma, leveses fazékba tesszük
Hogyan kell csinálni:
Először felforraljuk a friss vizet, a káposztát és a fokhagymaleveleket, amikor a víz felforrt, adjunk hozzá egy teáskanál sót. Adjuk hozzá a forrásban lévő vizet, majd adjuk hozzá a káposztát és a fokhagymát, és hagyjuk állni körülbelül 30 másodpercig, mielőtt kivonnánk. Tedd hideg vízbe, és húzd ki egy ideig a hideg vízből.
Vegyünk egy nagy tálba a sertésszeleteket olyan összetevőkkel, mint: finomra vágott petrezselyem, fokhagyma, bors. , Cukor, szójaszósz, csigaolaj és 1 teáskanál halszósz, addig keverjük, amíg jól össze nem áll.
Vegyünk friss káposztát és lapítsuk el, majd tegyünk a káposzta oldalára 1 evőkanál vegyes sertéshúst. Ezután tekerjük fel, és kössük félbe a fokhagymaleveleket.
Az edényt felforraljuk, hozzáadjuk a petrezselymet, a sárgarépát, a gombát, a fél teáskanál sót és a sertéshúsba tekert káposztát. Fedjük le és főzzük 10-15 percig, vagy amíg megpuhul.

Admin

Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *